Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocuri interesante în Parlament, între PSD și UDMR: moment de cotitură în Parlament

pixabay.com
diverse, sah

Se fac jocuri interesante în această perioadă în Parlament. Războiul politic care a izbucnit în PSD între Liviu Dragnea și Mihai Tudose ar putea duce inclusiv la căderea Guvernului, o situație în care Dragnea ar putea ajunge din nou la mâna UDMR și a minorităților naționale.

Citește și: Tudose, întâlnire de URGENŢĂ cu liderii PSD în biroul lui Dragnea

PSD încearcă să-și ia măsuri de precauție, în eventualitatea unui astfel de scenariu. Astăzi, în Senat era pe ordinea de zi un proiect inițiat de parlamentarii UDMR, care prevedea că ziua de 15 Martie să devină Ziua maghiarilor.

Legea era la punctul 12 pe ordinea de zi, dar la punctul 10 liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, a solicitat o pauză de 15 minute pentru consultări. La revenirea din această pauză, în Senat nu mai era cvorum, iar ședința a fost suspendată.

În această pauză, Șerban Nicolae a venit până în plen la Camera Deputaților, acolo unde se aflau atât Liviu Dragnea, cât și Kelemen Hunor.

Practic, în acest moment PSD temporizează în Parlament, pentru că surse parlamentare ne-au explicat că decizia politică este ca acest proiect de lege să pice, însă liderii PSD nu doresc să supere UDMR-ul, în această perioadă politică agitată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.