Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocurile Olimpice: Simone Biles, medalie de bronz în finală la bârnă

Simone Biles

Gimnasta americană Simone Biles a obţinut, marţi, medalia de bronz în finală la bârnă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Singura reprezentantă a României, Larisa Iordache, s-a retras din finală, după ce a resimţit dureri la gleznă în timpul încălzirii. Aurul a revenit chinezoaicei Guan.

Simone Biles a concurat în singura finală individuală la JO de la Tokyo, după ce s-a retras din celelalte în care era calificată - individual-compus, plus cele de la sol, sărituri şi paralele. Din finala pe echipe s-a retras după proba de sărituri, invocând un blocaj mental.

La rândul său, Larisa Iordache, notată cu 14.133 în calificări, a fost nevoită să facă pauză câteva zile, după ce a suferit o entorsă la metatarsienele piciorului stâng la aterizarea de la sărituri. A anunţat ulterior că va concura în finală, însă marţi a fost nevoită să renunţe din cauza durerilor şi a transmis într-un mesaj că durerile au fost peste limita sa de suportabilitate.

Medaliile în finala la bârnă au revenit, în ordine, sportivelor Chenchen Guan (China, 14.633), Xijing Tang (China, 14.233) şi Simone Biles (SUA, 14.000).

Larisa Iordache a fost singura reprezentantă a României într-o finală individuală, după ce Marian Drăgulescu a ratat calificarea la sărituri, iar Maria Holbură nu a trecut de calificări în nicio probă.

De asemenea, România nu a mai aliniat echipă feminină de la JO din 2012, când a cucerit bronzul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.