Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocurile Paralimpice 2020: Germanca Annika Zeyen, responsabil de marketing în cadrul IPC, a câştigat aurul la două discipline

b1.ro
medalie de aur

Germanca Annika Zeyen, responsabil de marketing în cadrul Comitetului Internaţional Paralimpic (IPC), a câştigat medalia de aur la două discipline în cadrul Jocurilor Paralimpice de la Tokyo, informează DPA, potrivit Agerpres.

Annika Zeyen şi-a amânat nunta în încercarea de a scrie istorie la Jocurile Paralimpice. Planul sportivei a funcţionat, iar logodnicul său a fost primul care a felicitat-o telefonic.

Victoria lui Zeyen în competiţia de ciclism, în proba de contratimp, a fost neobişnuită nu doar fiindcă ea este singura angajată a IPC care concurează la Tokyo, dar şi prin prisma faptului că sportiva paraplegică a obţinut aurul olimpic în concursul de baschet în scaun rulant în 2012.

"Să cuceresc aurul în două sporturi diferite este incredibile. Nu se poate mai mult de atât", a declarat germanca în vârstă de 36 de ani, care concurează de numai doi ani şi jumătate în cursele internaţionale de handbike.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.