Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Anderson, primarul oraşului Liverpool, crede că reluarea fotbalului în această vară ar putea pune în pericol sănătatea oamenilor

liverpool

Joe Anderson, primarul oraşului Liverpool, crede că reluarea fotbalului în această vară ar putea pune în pericol sănătatea oamenilor. Deşi, în cazul în care sezonul va începe, meciurile se vor juca cu porţile închise, primarul consideră că fanii echipei nu vor respecta măsurile autorităților, anunță MEDIAFAX.

Joe Anderson crede că mulți fani ai echipei locale se vor strânge în număr mare în jurul stadionului Anfield, mai ales când Liverpool va deveni campioana Angliei, după 30 de ani de aşteptare.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

„Mulţi oameni nu vor respecta indicaţiile date de noi şi nu vor sta departe de stadion. Vor veni la stadion să sărbătorească şi înţeleg îngrijorarea poliţiei. Va fi foarte dificil pentru noi. Va fi greu pentru poliţie să îi ţină pe oameni departe şi să le ceară să păstreze distanţarea socială, dacă aceştia vor merge să sărbătorească câştigarea campionatului în jurul stadionului Anfield. Va fi o nebunie. Cred că guvernul trebuie să ia în calcul şi aceste situaţii până să ia o decizie", a spus Joe Anderson, potrivit bbc.com.

Primarul Joe Anderson a spus că Liverpool ar trebui să fie numită campioana Angliei, dar fără să se reia campionatul.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

Liverpool este pe primul loc în clasamentul din Premir League, la 25 de puncte distanţă de locul doi, ocupat de Manchester City, cu nouă meciuri rămase de jucat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.