Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden a anunțat că își va relua campania în persoană în statele-cheie

Boston Herald
Joe Biden

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, a anunţat joi că îşi va relua campania pe teren în statele-cheie înaintea prezidenţialelor de la 3 noiembrie, trecând peste poziţia sa de mare prudenţă în faţa pandemiei de COVID-19, scrie AFP.

Mult mai prezent pe teren, adversarul său, preşedintele republican Donald Trump, vorbeşte frecvent batjocoritor despre cel pe care îl numeşte "Joe adormitul" pentru că a stat strict izolat acasă, în Delaware, mai mult de două luni cu începere din martie, iar ulterior şi-a limitat deplasările la statul său şi cel vecin Pennsylvania, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Epidemiologii trag semnalul de alarmă: Ne vom confrunta cu un număr crescut de infecții

"Voi călători prin ţară, acolo unde va fi posibil să fac asta, respectând regulile statelor" în legătură cu adunările publice pentru a limita răspândirea noului coronavirus, a declarat fostul vicepreşedinte american, 77 de ani, în cursul unei strângeri de fonduri.

"Unul din lucrurile la care ne gândim este să merg în Wisconsin şi Minnesota, să petrec ceva timp în Pennsylvania, în Arizona", a adăugat el referindu-se la aceste state care ar putea stabili rezultatul alegerilor.

"O vom face însă într-un mod responsabil, spre deosebire de ceea ce face tipul acesta", a afirmat Joe Biden despre Donald Trump, 74 de ani.

Omul de afaceri republican a reluat pentru scurt timp mitingurile în iunie, înainte de a întrerupe din nou acest tip de mari adunări publice. El continuă, totuşi, să străbată ţara la bordul avionului Air Force One pentru a ţine discursuri în faţa suporterilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.