Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden a decis să-și întrerupă călătoria în Asia în scopul de a avea discuții cu liderii Congresului privind plafonul datoriei SUA

Casa Albă
Joe Biden

Președintele Joe Biden îşi va întrerupe călătoria în Asia pentru a se concentra pe negocierile privind plafonul datoriei publice, a anunțat Casa Albă, informează Rador.

Președintele Biden urma să meargă la reuniunea G7 în Japonia miercuri, înainte de a se îndrepta către Papua Noua Guinee și Australia. El se va întoarce în SUA după încheierea summitului pentru a se întâlni cu liderii Congresului la Washington. SUA ar putea ajunge în imposibilitatea de a-şi plăti datoria de 31,4 miliarde de dolari dacă discuțiile eșuează.

Decizia vine după o scurtă întâlnire la Casa Albă între domnul Biden și liderii Congresului, inclusiv președintele Camerei, Kevin McCarthy, care a declarat reporterilor că un acord este posibil până la sfârșitul acestei săptămâni. În schimbul sprijinului lor pentru creșterea plafonului datoriei, liderii republicani cer reduceri de buget. Casa Albă a declarat marți că  Joe Biden este optimist că se poate ajunge la un acord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.