Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden a declarat că Statele Unite nu vor furniza Ucrainei avioanele F-16

focustaiwan.tw
F-16, Taiwan, avioane de luptă

Președintele american Joe Biden a declarat luni că va vizita Polonia, dar nu știe când, după ce mai multe rapoarte sugerează că are în vedere o călătorie în Europa pentru a coincide cu aniversarea, pe 24 februarie, a invadării Ucrainei de către Rusia, anunță Rador.

Dl Biden le-a mai spus jurnaliştilor că SUA nu va furniza Ucrainei avioane de luptă F-16. Ministrul ucrainean al apărării declara săptămâna trecută că va face acum eforturi să obţină avioane de luptă occidentale de generația a patra, cum ar fi F-16, după ce a obţinut livrarea cu tancuri de luptă către ţara sa.

Luni, mai devreme, președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu premierul danez Mette Frederiksen în orașul Mikolaiv, din sudul ţării, în timpul unei rare vizite a unui lider străin într-o regiune aproape de linia frontului. În timpul întâlnirii, dl Zelenski a spus că forţele ruseşti îşi continuă atacurile pe fronturile din estul Ucrainei și aruncă în lupte tot mai mulți luptători din grupul Wagner, o companie militară privată rusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.