Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden anunță un moment de cotitură în lupta împotriva Covid-19

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Preşedintele SUA Joe Biden a salutat marţi ''un moment de cotitură'' în lupta împotriva pandemiei de COVID-19 începerea vaccinării copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani în SUA, relatează AFP.

''Aceasta le va permite părinţilor să pună capăt lunilor de preocupări pentru copiii lor şi va reduce proporţia cu care copiii transmit virusul celorlalţi'', a afirmat preşedintele american, potrivit unui comunicat.''Astăzi, am depăşit un moment de cotitură în lupta noastră împotriva COVID-10'', a subliniat el, informează Agerpres. 

Aproximativ 28 de milioane de copii din SUA cu vârste între 5 şi 11 ani sunt de acum eligibili pentru vaccinul de la Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19, o nouă etapă a campaniei de vaccinare care era aşteptată de numeroşi părinţi.

Centrele de prevenire şi combatere a bolilor (CDC) au recomandat oficial marţi seara vaccinul pentru această categorie de vârstă, după autorizarea dată, la sfârşitul săptămânii trecute, de către Agenţia americană a medicamentelor (FDA). Vaccinul va fi administrat în două etape, la un interval de trei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.