Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden cere măsuri urgente după ultimul atac armat din SUA: 'Solicit din nou Congresului să adopte interdicţia privind armele de foc!'

YouTube
Joe Biden

Preşedintele SUA, Joe Biden, a condamnat luni atacul de la o şcoală din Nashville (Tennessee), în care şi-au pierdut viaţa trei copii şi trei adulţi, şi a subliniat că trebuie făcut "mai mult" pentru a proteja instituţiile de învăţământ, relatează EFE, informează Agerpres.

"Trebuie să facem mai mult pentru a opri violenţa cu arme de foc. Trebuie să facem mai mult pentru a ne proteja şcolile, astfel încât acestea să nu devină închisori. Solicit din nou Congresului să adopte interdicţia privind armele de foc", a declarat el la începutul unui summit al femeilor antreprenor.

Context

O tânără femeie puternic înarmată a deschis focul luni la o şcoală primară din Nashville, în sudul SUA, omorând trei copii şi trei adulţi, înainte de a fi ucisă de poliţie. Înarmată cu "cel puţin două puşti de asalt şi un pistol", ea a pătruns în cursul dimineţii în incinta unei şcoli creştine private, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Don Aaron, într-o conferinţă de presă, potrivit AFP.  Tânăra a intrat pe o uşă secundară şi a tras numeroase focuri de armă în timp ce avansa prin şcoală, 'The Covenant School', care are aproximativ 200 de elevi şi aproximativ patruzeci de angajaţi. Atacatoarea este o femeie de 28 de ani din Nashville, potrivit poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.