Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden atrage atenția: 'Acesta este un moment decisiv pentru naţiune'

washingtonexaminer.com

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a declarat sâmbătă în cadrul unui amplu miting de campanie în Philadelphia (nord-est) pentru alegerile legislative de la jumătatea mandatului, că acesta este un moment "decisiv" pentru viitorul democraţiei americane, relatează AFP, citat de Agerpres.

"Democraţia este literalmente pe buletinul de vot. Acesta este un moment decisiv pentru naţiune şi toţi trebuie să vorbim cu o singură voce", a afirmat liderul democrat pe scena unei săli din Philadelphia, susţinându-şi candidaţii democraţi din Pennsylvania, un stat crucial pentru alegerile din 8 noiembrie, în special legislativele în urma cărora Congresul ar putea trece sub controlul republicanilor.

Biden şi partidul său se pregătesc să treacă testul alegerilor parlamentare de la jumătatea mandatului, care au loc pe 8 noiembrie, o etapă în mod tradiţional dificilă pentru preşedintele în exerciţiu. În prezent, democraţii au majoritatea în Camera Reprezentanţilor, cu 220 de mandate, iar Senatul este împărţit în mod egal între republicani şi democraţi, fiecare cu câte 50 de mandate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.