Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden, avertisment ferm pentru Iran: îi cere să 'aibă grijă' la acţiunile sale în Orientul Mijlociu

Joe Biden

Preşedintele american, Joe Biden, a lansat un avertisment ferm la adresa Iranului, de "a avea grijă" la acţiunile sale în regiune, ca urmare a atacului grupării Hamas în Israel, informează Rador Radio România.

În timpul unei mese rotunde cu lideri ai comunităţii evreieşti, pe tema eforturilor administraţiei sale de a oferi sprijin Israelului, Biden a subliniat asistenţa pe care o furnizează SUA, adăugând că a discutat frecvent cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu. SUA "suplimentează semnificativ asistenţa militară pentru Forţele de Apărare Israeliene, inclusiv muniţie, interceptori pentru reaprovizionarea sistemului Iron Dome, am adus flota de postavioane americane către estul Mării Mediterane şi trimitem mai multe avioane de luptă acolo, în acea regiune şi le-am spus clar, le-am spus clar iranienilor - aveţi grijă", a spus Biden. De asemenea, el s-a referit la atrocităţile comise de Hamas. "Contează ca americanii să vadă ce se întâmplă - adică, fac acest lucru de multă vreme, dar nu am crezut niciodată că voi vedea şi voi avea imagini confirmate cu terorişti care decapitează copii", a spus Biden.

Biden a promis angajamentul deplin al administraţiei sale pentru salvarea ostaticilor aflaţi în custodia Hamas, însă a insistat că nu poate oferi detalii cu privire la aceste eforturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.