Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden consideră că violenţa împotriva americanilor de origine asiatică este 'foarte îngrijorătoare'

The White House
Joe Biden

Preşedintele SUA Joe Biden a declarat miercuri că violenţa împotriva americanilor de origine asiatică este ''foarte îngrijorătoare'', declaraţie ce survine după ce un bărbat înarmat a ucis opt persoane, între care femei de origine asiatică, la Atlanta, în Georgia, relatează AFP, potrivit AGERPRES.

''Ştiu că americanii de origine asiatică sunt foarte îngrijoraţi pentru că, după cum ştiţi, vorbesc despre violenţa împotriva acestora de câteva luni'', a spus preşedintele american. ''Cred că acest lucru este foarte, foarte îngrijorător'', a adăugat el, precizând că motivul acestor atacuri armate urmează să fie stabilit.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

La rândul său, fostul preşedinte american Barack Obama a lansat miercuri un apel la "încetarea violenţei împotriva asiaticilor", după atacul armat comis marţi în trei saloane de masaj la Atlanta, sud-estul SUA.

Aceste atacuri au intervenit într-un context de recrudescenţă a acţiunilor violente împotriva asiaticilor în SUA, alimentând temerea că magazinele gestionate de persoane de origine asiatică ar putea fi ţinta atacurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.