Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden dă asigurări că SUA sunt 'pregătite' pentru varianta Omicron: 'Nu trebuie să intrăm în panică. Nu mai suntem în martie 2020'

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Preşedintele american Joe Biden a dat asigurări marţi că Statele Unite sunt ''pregătite'' pentru varianta Omicron în creştere, reafirmând că nu există niciun motiv de ''panică'', cel puţin pentru americanii vaccinaţi, relatează AFP.

''Toţi trebuie să fim îngrijoraţi de Omicron'', dar ''nu trebuie să intrăm în panică'', a spus preşedintele SUA, adăugând: ''Nu mai suntem în martie 2020. Suntem pregătiţi''.

El a citat astfel ''trei mari diferenţe'' faţă de declanşarea pandemiei, în primul rând vaccinurile, dar şi abundenţa echipamentelor individuale de protecţie pentru îngrijitorii care trebuie să facă faţă afluxului de nevaccinaţi în spitale sau chiar informaţiile acumulate despre acest virus, conform Mediafax.

Joe Biden a dorit totuşi să-i avertizeze pe cei care nu sunt vaccinaţi complet, declarând că au ''motive întemeiate să fie îngrijoraţi'' şi că este ''datoria lor patriotică'' să se vaccineze.

Varianta Omicron a reprezentat 73,2% din noile contaminări cu COVID-19 săptămâna trecută, în Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.