Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden, după ce a ieșit din biserică, își anunță supremația pe Twitter, unde Donald Trump este interzis: 'Este o nouă zi pentru America'

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a postat miercuri pe Twitter că este "o nouă zi" pentru America, cu puţin înainte de învestitura sa în funcţie, relatează AFP.

"Este o nouă zi pentru America", a postat, pe Twitter, fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama în această zi a tranziţiei de putere, scrie agerpres.ro.

Citește și: Vlad Voiculescu: ‘Cred că este bine ca oamenii să aibă acces la teste antigen de calitate’

După ce a asistat la o slujbă în catedrala St Matthew din Washington alături de liderii republicani şi democraţi din Congres, el urmează să se îndrepte spre Capitoliu pentru a depune jurământul, în jurul prânzului.

Fostul preşedinte, Donald Trump, a plecat cu avionul prezidenţial Air Force One spre reşedinţa sa din Florida, de la Mar-a-Lago, alături de fosta primă doamnă Melania Trump.

Citește și: Compania Moderna pregătește un vaccin anti-COVID-19 pentru copii: ‘Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani’

Deşi nu va participa la ceremonia de învestitură, fapt fără precedent în ultimii 150 de ani, Trump a respectat măcar o tradiţie, aceea de a-i lăsa o scrisoare lui Joe Biden, care nu se ştie în posesia cui se află, notează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.