Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden îi face concurență lui Florin Cîțu și anunță: 70% dintre adulţi vor primi cel puţin o doză de vaccin anti-Covid până la 4 iulie

smartradio.ro
joe biden

Preşedintele american Joe Biden a stabilit marţi un nou obiectiv: 70% dintre adulţi vor primi cel puţin o doză de vaccin anti-Covid până la sărbătoarea naţională din 4 iulie, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Liderul de la Casa Albă, care urmează să se adreseze cu privire la pandemie, va anunţa şi obiectivul a 160 de milioane de americani vaccinaţi complet până la aceeaşi dată, potrivit executivului american.

Atingerea acestui obiectiv va schimba semnificativ modul în care americanii îşi vor petrece vara, a declarat un oficial american sub rezerva anonimatului. "Vor exista mult mai puţine restricţii sanitare", a insistat el.

După niveluri de vaccinare record, numărul zilnic de persoane care primesc o doză de vaccin anti-Covid este în scădere în Statele Unite, obligând autorităţile să-şi revizuiască strategia pentru a ajunge la cei indiferenţi şi sceptici.

În loc de centre imense de vaccinare instalate pe stadion, autorităţile pun de acum accentul pe clinici mobile şi cresc numărul de puncte de vaccinare situate cât mai aproape de americani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.