Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden îl dă de gol pe Donald Trump: Cărei țări din Europa i-a cerut SĂ ÎNCALCE statul de drept ca să îl ancheteze pe el

Donald Trump nebun

Fostul vicepreședinte american Joe Biden i-a solicitat președintelui Donald Trump să publice transcrierea unei convorbiri telefonice pentru care acesta este acuzat că a cerut Ucrainei să-l ancheteze pe rivalul său politic, informează site-ul postului CNBC.

Biden a declarat că acest comportament este "anormal" și "subminează securitatea națională", informează mediafax.ro.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

"Înseamnă că a folosit puterea și resursele Statelor Unite pentru a pune presiune pe un alt stat - un partener care se află sub asaltul direct al Rusiei - forțând Ucraina să încalce statul de drept pentru a face o favoare politică", a declarat Biden.

Într-un interviu acordat joi seară postului CNN, Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Trump, a oferit răspunsuri contradictorii când a fost întrebat dacă a cerut Ucrainei să-l ancheteze pe fostul vicepreședinte american Joe Biden, care este unul dintre potențialii contracandidați ai lui Trump la scrutinul prezidențial din 2020. Inițial, Giuliani a calificat drept ridicolă afirmația, pentru ca ulterior să admită și să spună că este mândru de acest lucru.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR

În urmă cu câteva săptămâni, Giuliani și-a anulat o călătorie în Ucraina din cauza unui potențial conflict de interese între legăturile sale cu Casa Albă și aparenta sa misiune de a obține informații compromițătoare despre Biden, al cărui fiu a fost la un moment dat implicat în afaceri cu o companie de energie din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.