Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden: ”Moldovenii au reușit să ofere victoria forțelor democratice”

NBC News
joe biden

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, a salutat rezultatele alegerilor organizate în această vară în Republica Moldova și i-a amintit pe basarabeni drept exemplu, în primul său discurs în fața liderilor țărilor lumii, informează Realitatea.md.

Șeful de la Casa Albă a vorbit despre democrație și despre libertăți, menționând că viitorul aparține celor care oferă oamenilor puterea de a se simți liberi și cu mai multă demnitate.

„Adevărul este că lumea democratică e peste tot. Trăiește în activiștii contra corupției, în apărătorii drepturilor omului, în jurnaliști, în protestatarii pașnici și sunt în prima linie în: Belarus, Cuba, Venezuela. Trăiește în femeile brave din Sudan,  care au fost supuse presiunilor, dar care continuă să muncească în fiecare zi ca să apere drepturile democratice.

Tăriește în mândria moldovenilor, care au reușit să ofere victorie forțelor democratice, cu un mandat care să lupte contra corupției și ca să contruiască o economie mai incluzivă”, a declarat președintele Joe Biden.

În perioada 20 - 24 septembrie 2021 are loc cea de-a 76-a Adunare Generală a ONU, care se desfășoară la New York.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.