Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden prelungește chinul rușilor: a prelungit cu un an interdicția de intrare a navelor aliate Rusiei în porturile americane

ziare.com
nave rusesti

Președintele american Joe Biden a notificat Congresul american cu privire la o prelungire cu un an a regulamentului din 21 aprilie 2022 care interzice navelor legate de Rusia să intre în porturile americane.

"Am trimis Registrului Federal spre publicare anunțul anexat în care se precizează că starea de urgență declarată în decretul din 21 aprilie 2022 împotriva Federației Ruse și puterile de urgență privind reglementarea parcării și circulația navelor asociate Federației Ruse în porturile americane vor continua să funcționeze după 21 aprilie 2023", a declarat Biden într-o scrisoare adresată Congresului publicată de Casa Albă.

Interdicție prelungită cu un an

Textul anunțului în sine subliniază faptul că interdicția este prelungită cu un an.

Pe 21 aprilie 2022, Biden a anunțat că navelor legate de Rusia li se va interzice intrarea în porturile americane. "Aceasta înseamnă că nicio navă aflată sub pavilionul rusesc sau o navă care aparține Rusiei sau care este operată de cineva asociat cu Rusia nu va putea intra într-un port american, să se apropie de țărmurile noastre", a declarat președintele american la acea vreme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.