Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden reacționează la derapajul nazist al lui Kanye West: 'Holocaustul a avut loc într-adevăr. Hitler era o persoană diabolică'

CNN
Joe Biden

Preşedintele american Joe Biden i-a îndemnat vineri pe responsabilii politici americani să denunţe public antisemitismul, la scurt timp după ce Donald Trump a primit un negaţionist la domiciliul său din Florida, iar rapperul Kanye West a făcut apologia lui Adolf Hitler, relatează AFP.

"Mai degrabă decât să-i oferim o tribună, responsabilii noştri politici ar trebui să denunţe public antisemitismul peste tot unde se află", a subliniat Biden într-o postare pe Twitter, în care afirmă:"Holocaustul a avut loc într-adevăr. Hitler era o persoană diabolică".

Donald Trump, fostul preşedinte american şi candidat la prezidenţialele din 2024, a confirmat că a cinat săptămâna trecută la Mar-a-Lago cu Kanye West şi un adept al supremaţiei albilor, Nick Fuentes, cunoscut şi pentru că a contestat realitatea Holocaustului.

Kanye West, rapper şi antreprenor din ce în ce mai izolat după o serie de remarci antisemite, a scandalizat şi mai mult opinia publică joi când şi-a exprimat admiraţia pentru Hitler şi pentru nazişti într-un interviu cu un prezentator american adept al teoriei conspiraţiei.

"Îmi place Hitler", a lansat starul în mai multe rânduri, declanşând un val de condamnări pe reţelele de socializare. Ca urmare, contul său Twitter a fost suspendat, notează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.