Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden se aștepta de ceva timp la retragerea rușilor din Herson: Va permite ambelor părți să-și recalibreze pozițiile în timpul iernii

breitbart.com
joe biden

Președintele american, Joe Biden, a declarat că decizia Rusiei de a se retrage din orașul ucrainean Herson arată că armata sa are „unele probleme reale”.

Biden a afirmat că se aștepta la această mișcare „de ceva timp” și că va permite ambelor părți „să-și recalibreze pozițiile” în timpul iernii. Herson este singurul oraș mare ucrainean care a căzut în mâinile forțelor ruse, iar miercuri, comandantul forţelor Rusiei în Ucraina a declarat că nu mai este posibil să aprovizioneze orașul. Generalul Serghei Surovikin, care a preluat comanda în urmă cu doar câteva săptămâni, a făcut anunțul însoțit de cei din conducerea militară, la televiziunea de stat rusă. El a confirmat că trupele ruse se vor retrage în întregime de pe malul vestic al râului Nipro. Este o lovitură semnificativă pentru ambițiile militare ale Rusiei, în timp ce se confruntă cu o contraofensivă ucraineană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.