Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden se va adresa vineri seara americanilor: Și-ar putea proclama victoria

Agerpres
Joe Biden

Candidatul democrat la funcţia de preşedinte al SUA, Joe Biden, se va adresa vineri seara americanilor, a declarat pentru AFP o sursă din echipa sa de campanie.

În acest moment, Joe Biden conduce cursa împotriva rivalului republican Donald Trump în statul-cheie Pennsylvania, scrie agerpres.ro.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

Este de aşteptat ca fostul vicepreşedinte în administraţia lui Barack Obama să pronunţe un discurs în oraşul Wilmington, statul Delaware, unde locuieşte.

Biden, în vârstă de 77 de ani, nu şi-a declarat public victoria în alegerile prezidenţiale desfăşurate pe 3 noiembrie. În schimb, șefa Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a estimat vineri că este "evident" că acesta va "câştiga Casa Albă", numindu-l chiar "preşedinte ales" pe Joe Biden.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.