Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden admite pentru prima dată existența celui de-al șaptelea nepot, confirmată de testele ADN

news10.com
joe biden

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a făcut publică pentru prima dată prezența celui de-al șaptelea nepot, o fetiță în vârstă de patru ani, pe nume Navy. Ea este fiica fiului său, Hunter, și a unei femei din Arkansas, Lunden Roberts, conform unui raport al The Guardian, citat de news.ro.

„Fiul nostru Hunter şi mama lui Navy, Lunden, lucrează împreună pentru a crea o relaţie care este în interesul fiicei lor, păstrându-i pe cât posibil intimitatea”, a afirmat Biden într-o declaraţie care a fost transmisă pentru prima dată de revista People. .

„Aceasta nu este o problemă politică, este o problemă de familie”, a spus el. „Jill şi cu mine vrem doar ceea ce este mai bun pentru toţi nepoţii noştri, inclusiv pentru Navy”, a declarat Biden.

Paternitatea a fost stabilită prin teste ADN după ce Roberts l-a dat în judecată pe Hunter Biden pentru a obţine sprijin pentru întreţinerea copilului. Cele două părţi au rezolvat recent problemele restante legate de întreţinerea copiiului. Fiul preşedintelui a scris despre întâlnirea sa cu Roberts în memoriile sale din 2021, spunând că s-a produs în timp ce era profund dependent de alcool şi droguri.

Un avocat al lui Roberts nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Associated Press.

Preşedintele american s-a confruntat cu critici tot mai mari din partea rivalilor politici şi a experţilor pentru că nu a vorbit despre această nepoată.

Hunter Biden mai are patru copii, inclusiv un fiu, Beau, născut de soţia sa, Melissa Cohen, în 2020. El a fost numit după celălalt fiu al preşedintelui, care a murit de cancer în 2015, lăsând în urmă doi copii.

Nepoţii lui Biden au jucat un rol distinct în preşedinţia sa, adesea însoţindu-i pe preşedinte sau pe prima doamnă în călătorii şi făcând vizite regulate la Casa Albă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.