Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joel Embiid ar dori să revină pe parchet în actualul sezon al NBA, dar nu are o dată

espn
baschet nba

Pivotul de Joel Embiid, starul echipei Philadelphia 76ers, operat la un genunchi la începutul lunii februarie, şi-ar dori să revină pe parchet în acest sezon, dar nu vrea să pună presiune asupra lui, a explicat jucătorul, joi, citat de AFP.

Întrebat despre presă privind o posibilă revenire pe parchet, Embiid, MVP-ul (cel mai bun jucător) sezonului regular trecut, a răspuns că "este o idee".

"Evident, totul trebuie să decurgă bine. Dar nu am o dată pentru asta, totul va depinde de cum va reacţiona corpul meu, de cum mă simt", a adăugat el.

Embiid, în vârstă de 29 de ani, a fost operat pe 6 februarie pentru o leziune la meniscul lateral de la genunchiul stâng şi va fi reexaminat săptămâna viitoare, conform unui comunicat al clubului său.

De la accidentarea sa, pe 30 ianuarie în meciul cu Golden State Warriors, Philadelphia 76ers a câştigat patru meciuri din 12 disputate şi ocupă locul 6 în Conferinţa Estului (33 victorii-25 înfrângeri).

"Iubesc baschetul, vreau să fiu pe parchet la maximum. Nu contează clasamentul, vreau să ajut echipa, dar totul depinde de cum mă simt", a spus pivotul cu trei cetăţenii, cameruneză, americană şi franceză, care vizează un loc la Jocurile Olimpice de la Paris alături de "Team USA".

Sezonul regular al NBA se încheie la jumătatea lunii aprilie, urmat de faza play-off, iar finala în iunie.

Embiid este unul dintre cei mai buni marcatori din NBA, cu o medie de 35,3 puncte. Recordul său este de 70 de puncte la un meci cu San Antonio Spurs, pe 22 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.