Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Johan Lange, numit director tehnic la Tottenham

wikipedia.org
Tottenham Hotspur stadion

Johan Lange, numit director tehnic la Tottenham

Clubul englez de fotbal Tottenham Hotspur a anunţat că l-a numit pe Johan Lange, fostul director global de fotbal de la Aston Villa, în funcţia de director tehnic, transmite Reuters, conform Agerpres.

Presa britanică relatează că Lange îl va înlocui pe italianul Fabio Paratici, care a demisionat din postul de director executiv de fotbal, la începutul anului, după respingerea apelului său la suspendarea de 30 de luni din fotbal.

Sancţiunea a fost dictată de Federaţia Italiană de Fotbal pentru implicarea sa în transferurile şi finanţele clubului Juventus,. iar FIFA a extins-o la nivel mondial.

''Suntem încântaţi să anunţăm că Johan Lange a fost numit director tehnic cu efect de la 1 noiembrie 2023'', a anunţat Tottenham, luni, într-un comunicat.

''Lange va avea responsabilitatea transferurilor, analizarea şi identificarea talentelor la echipa de seniori şi la cele de la academie'', precizează clubul londonez.

Lange a fost numit director sportiv la Aston Villa în 2020, clubul cunoscând un reviriment în sezonul trecut, sub conducerea managerului Unai Emery, înainte de a fi promovat în iunie director global cu dezvoltarea fotbalului.

''Johan a arătat un bilanţ excelent ca scouter şi a semnat numeroşi tineri talentaţi şi seniori'', a declarat directorul de fotbal Scott Munn.

Spurs, care s-a clasat pe locul 8 în sezonul trecut şi a ratat participarea în cupele europene pentru prima oară din 2010, are un debut foarte bun de sezon, sub comanda antrenorului Ange Postecoglou, fiind lider în Premier League după opt etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.