Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Johanna Konta a bătut-o pe Jelena Ostapenko în finala mică a turneului demonstrativ din Thailanda: A fost 7-5, 3-6, 6-4 pentru britanică

twitter.com
Johanna Konta

Jucătoarea britanică de tenis Johanna Konta a învins-o pe letona Jelena Ostapenko în două seturi, cu 6-3, 6-2, duminică, în finala mică a turneului demonstrativ World Tennis Thailand Championship, de la Hua Hin. Konta (9 WTA) a încheiat conturile cu Ostapenko (7 WTA) într-o oră şi 11 minute. Britanica are 1-0 în meciurile oficiale, după ce a dispus cu 7-5, 3-6, 6-4, anul acesta, în optimi la Eastbourne, conform Agerpres.

Românca Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat turneul demonstrativ de la Hua Hin, după ce a învins-o, duminică, în finală, pe Karolina Pliskova (Cehia/N. 4), cu 6-2, 6-3. În semifinale, Halep a învins-o pe britanica Johanna Konta (9 WTA) cu 6-3, 6-3, iar Pliskova a trecut de Jelena Ostapenko (Letonia/locul 7 WTA), câştigătoarea ediţiei din acest an a turneului de la Roland Garros, cu 6-1, 6-4. Halep va debuta în sezonul competiţional 2018 la turneul de la Shenzhen (China), care va începe pe 31 decembrie şi va fi dotat cu premii totale de 626.750 dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.