Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Johannessen, noul lider al cursei Tour de l'Avenir, după victoria din etapa a şaptea

www.agerpres.ro
Turul Franței

Rutierul Tobias Halland Johannessen s-a impus clar în etapa a şaptea a cursei Tour de l'Avenir, cu sosirea pe vârful Grand Colombier (centru-est), vineri, succes în urma căruia a preluat tricoul galben de lider, transmite AFP.

Johannesssen, care câştigase şi etapa precedentă şi era al doilea la general, a fost cronometrat pe cei 97,9 km cu timpul de 2 h 28 min 23 sec, terminând cu un avans de 1 min 08 sec faţă de italianul Filippo Zana, în urma unei ascensiuni de 15,4 km cu o înclinare de 7,9%. Al treilea a sosit britanicul Thomas Gloag, la 1 min 14 sec, şi al patrulea a fost spaniolul Carlos Rodriguez, la 1 min 24 sec.

Scandinavul conduce la general cu un avans de 2 min 17 sec faţă de Carlos Rodriguez, făcând un pas mare spre victoria finală. Podiumul este completat de olandezul Gijs Leemreize, la 2 min 23 sec, informează Agerpres.

Etapa a opta, de sâmbătă, va lega La Tour-en-Maurienne şi Saint-Jean-d'Arves, având un parcurs montan de 71 km, remarcându-se ascensiunea vârfului Croix de Fer (21,8 km).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.