Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

John Heitinga o va antrena pe Ajax Amsterdam până la sfârşitul sezonului, după concedierea lui Alfred Schreuder

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

John Heitinga, numit antrenor interimar al lui Ajax Amsterdam după ce Alfred Schreuder a fost concediat pe 27 ianuarie, a fost definitivat pe acest post până la sfârşitul sezonului, a anunţat joi clubul olandez, scrie AFP.

Heitinga, 39 de ani, fost internaţional olandez (87 de selecţii), a fost până acum antrenorul echipei de speranţe a clubului din Amsterdam. Ca jucător, a îmbrăcat tricoul clubului de 215 ori înainte de a evolua la Atletico Madrid, Everton, Fulham şi Hertha Berlin.

"Suntem convinşi că aceasta este soluţia corectă", a explicat directorul lui Ajax, Edwin van der Sar. "John a avut o evoluţie treptată în ultimii ani, ceea ce l-a făcut un antrenor bun. Avem încredere totală în calităţile şi viziunea lui", a adăugat el, potrivit Agerpres.

"Acum este important ca echipa să ia puncte, să câştige încredere şi să continue să urce în clasament. Mai avem obiective de îndeplinit în acest sezon", a continuat Van der Sar.

Weekendul trecut, sub "bagheta" lui John Heitinga, Ajax a câştigat primul meci în ligă în acest an, 4-1 cu Excelsior Rotterdam, după o serie de şapte meciuri slabe (şase egaluri, o înfrângere) care i-au fost fatale lui Schreuder.

Acesta din urmă îi succedase vara trecută olandezului Erik ten Hag, plecat la Manchester United.

Eliminată în faza grupelor Ligii Campionilor, Ajax, campioana en titre, ocupă, după 19 etape, locul 4 în Eredivisie, la cinci puncte de liderul Feyenoord Rotterdam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.