Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

John McEnroe: 'Nadal e forța, Federer e răbdarea și Djokovic e strategul'

John McEnroe a oferit un interviu pentru presa din Franța, în care a vorbit despre cei mai buni tenismeni din circuitul masculin Rafael Nadal, Novak Djokovic și Roger Federer, potrivit Mediafax.

Fostul mare sportiv crede că, pe termen lung, sârbul e capabil să țină trena mai mult timp și poate câștiga un număr impresionant de turnee de Mare Șlem. Când vine vorba de caracterele de luptători ale celor trei, McEnroe îl numește pe Rafael Nadal primul, care s-a făcut remarcat în circuit prin faptul că nu renunță niciodată. „La finalul anului Nadal sau Federer, dar dacă ar fi să pariez à la longue aș face-o pe Djokovic.

Dacă va rămâne sănătos, poate câștiga câte două trofee pe an. Trebuie să ne mai întrebăm și dacă Roger mai e capabil să câștige vreunul sau poate cineva să-l învingă pe Nadal la Roland Garros.

Citește și: Efect neașteptat al Brexit: lovitură de baros pentru Dacian Cioloș

Nadal e forța, Federer e răbdarea și Djokovic e strategul. Dacă ar fi să merg la război cu unul dintre ei, aș face-o cu Rafa, ce are el depășește orice armată.” , a declarat John McEnroe pentru cei de la El Pais.

Nadal, Djokivic și Federer sunt în cărți pentru câștigarea primului Mare Șlem al anului, Australian Open. Sârbul și elvețianul se întâlnesc în meci direct în semifinale, în timp ce Rafael Nadal joacă partida pentru accederea în penultimul act, miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.