Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Johnny Depp va defila pentru marca Savage Fenty a Rihannei

Pinterest
Johnny Depp

Johnny Depp va defila pentru marca Savage Fenty a cântăreţei Rihanna. Potrivit The Hollywood Reporter, actorul american îşi va face apariţia pe scenă cu ocazia celei de-a patra prezentări de modă a brandului de lenjerie intimă, care va fi difuzat pe 9 noiembrie pe Prime Video, informează News.ro.

În trecut, numeroase staruri au defilat pentru Savage Fenty: Cindy Crawford sau Erykah Badu în 2021. Dar odată cu această apariţie, Johnny Depp devine primul bărbat care îşi asumă rolul de muză pentru colecţia masculină a brandului.

El va defila pe scenă alături de modelele Cara Delevingne şi Irina Shayk, actorii Taraji P Henson, Sheryl Lee Ralph, Winston Duke şi Marsai Martin, dar şi artiştii Anitta şi Burna Boy.

Acest anunţ vine la cinci luni după procesul foarte mediatizat dintre Johnny Depp şi fosta sa soţie Amber Heard. Aceasta din urmă a fost condamnată în iunie să plătească 10 milioane de dolari fostului ei soţ, care a acuzat-o de defăimare pentru un articol din Washington Post în 2018 în care pretindea că a fost victima „violenţei domestice”. Amber Heard l-a determinat pe actor să-i plătească 2 milioane de dolari şi va face recurs.

Alegerea lui Johnny Depp de către Rihanna a fost criticată de mulţi fani, cântăreaţa dezvăluind în 2009 că a fost victima violenţei domestice din partea fostului ei partener, artistul Chris Brown.

Unii au considerat, de asemenea, că această decizie reprezintă o formă de „reabilitare” pentru actorul care de la încheierea procesului în iunie a lansat un album cu muzicianul Jeff Beck, i s-a oferit realizarea unui film biografic despre artistul italian Amedeo Modigliani - co-produs de Al Pacino - dar şi rolul principal în următorul film al regizoarei franceze Maïwenn Jeanne du Barry despre Regele Ludovic al XV-lea şi concubina sa.

Rihanna a revenit la muzică la sfârşitul lunii octombrie, lansând "Lift Me Up", primul ei single în şase ani, pentru coloana sonoră a filmului "Black Panther: Wakanda Forever". Ea va cânta şi în pauză de la Super Bowl LVII 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.