Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jorge Luis Pinto, demis din postul de selecţioner al Emiratelor Arabe Unite

Federaţia de fotbal din Emiratele Arabe Unite l-a concediat pe columbianul Jorge Luis Pinto din postul de selecţioner naţional, la doar cinci luni de la numirea sa, informează AFP.

"După reuniuni lungi cu antrenorul Pinto, am convenit că ar fi fost dificilă continuarea relaţiei noastre (până în 2022) şi am decis să punem capăt contractului", a declarat directorul echipelor naţionale ale Emiratelor, Youssef Hussein.

În vârstă de 67 ani, Jose Luis Pinto a condus naţionala Emiratelor Arabe Unite în doar trei meciuri şi a pierdut două dintre ele, în faţa Uzbekistanului (1-2) şi Bahrainului (1-3), obţinând o singură victorie, la limită, în faţa Tadjikistanului (3-2).

Columbianul îl înlocuise pe sârbul Ivan Jovanovic, care a petrecut la rândul său doar câteva luni în funcţia de selecţioner, din decembrie 2019 până în aprilie 2020, înainte de a fi demis fără ca Emiratele Arabe Unite să dispute vreun meci sub comanda sa.

Hussein a mai spus, în cursul unei conferinţe de presă, că numele noului selecţioner va fi anunţat "în curând", acesta urmând să fie ales dintre trei tehnicieni care au lucrat deja în campionatul naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.