Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, crede că portughezul ar fi câștigat Balonul de Aur dacă ar fi rămas la Real Madrid

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, consideră că portughezul ar fi câștigat Balonul de Aur dacă ar fi rămas la Real Madrid. Agentul susține că este o "nedreptate" faptul că premiul pentru cel mai bun jucător al lumii a mers către alți fotbaliști în ultimii doi ani, potrivit Mediafax.

În ultimii doi ani, Luka Modric și Lionel Messi au fost câștigătorii Balonului de Aur. Ultima oară când Cristiano Ronaldo a triumfat s-a întâmplat în 2017, când acesta evolua pentru Real Madrid. În 2018, portughezul s-a transferat la Juventus.

Alexandru Cumpănașu îi îndeamnă pe susținători la calm: 'Dragi cumpănași, deocamdată nu am ce să reproșez DNA'

"Cristiano ar fi meritat Balonul de Aur cel puțin o dată în ultimii doi ani. Dacă ar fi jucat la Real Madrid, ar fi câștigat, dar cred că va reuși anul următor. Pentru mine, este o nedreptate. A câștigat Liga Națiunilor și a fost campion, dar el știe ce are de făcut și vom vedea ce se întâmplă în 2020. Pentru mine, Cristiano este cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Înainte de el, Portugalia nu câștigase nimic. Cu el, au obținut Campionatul European și Liga Națiunilor, iar în 2004 au jucat finala la EURO. A transformat lumea fotbalului. Vorbim despre Portugalia, o țară mică, care s-a schimbat datorită lui", a declarat Mendes, potrivit Tuttosport.

În prezent, Cristiano Ronaldo are în palmares cinci trofee ale Balonului de Aur, obținute în 2008, 2013, 2014, 2016 și 2017. Rivalul Lionel Messi l-a depășit în această ierarhie, ajungând în 2019 la șase astfel de distincții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.