Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jos PĂLĂRIA! Polițiștii din București au SALVAT o fată în situația Alexandrei în doar câteva ore

facebook.com
politia

Lentoarea și lipsa de interes cu care Poliția a acționat în cazul Alexandrei nu sunt simptomatice pentru întreaga Poliție Română. O demonstrează polițiștii din București, care au reușit în doar câteva ore să salveze o fată răpită de un proxenet și obligată să se prostitueze.

La fel ca Alexandra, tânăra din Huedin, care era ținută lângă Gara de Nord și supusă la chinuri greu de imaginat, a reușit să sune la 112. În cazul ei, profesionalismul de care au dat dovadă polițiștii a însemnat diferența dintre viață și moarte. Totul se întâmpla vineri, când în spațiul public exploda cazul Alexandrei.

Citește și: Neglijența de la 112 NU se PEDEPSEȘTE - Polițistul din Timiș care a REFUZAT să trimită echipaj omului UCIS cu drujba, încă nepedepsit

Trei echipe de polițiști judiciariști de la Secția 3, cărora dispeceratul de la 112 le-a pus la dispoziție o imagine cu raza de acoperire din momentul în care a sunat fata, au plecat imediat pe teren.

Au ajuns la o adresă de pe strada Mircea Vulcănescu, unde se afla o curte comună, în care erau nouă imobile. Le-au luat pe toate la rând și au reușit să găsească atât fata, cât și pe cel care o sechestrase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.