Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho, palmă pentru Manchester United - Cea mai mare performață a carierei mele este că am reușit să mă clasez pe locul doi

jose mourinho

Jose Mourinho a acceptat oferta televiziunii BeIN Sports și a devenit analist sportiv, însă, fostul tehnician al echipei din Premier League, Manchester United, a precizat că nu are de gând să pună punct carierei de antrenor potrivit mediafax.

"Sunt prea tânăr. Sunt în fotbal de mult timp, o să împlinesc în câteva sâptămâni 56 de ani și sunt tânăr. O rămân acolo unde mi-este locul, iar locul meu este în fotbalul de top", a spus Mourinho, la microfonul celor de la BeIN Sports, care a oferit și o declarație surprinzătoare:

"Uneori vorbim despre ceea ce vedem, dar nu știm ce se află în spatele scenei.

Dacă vă spun că cea mai mare performață a carierei mele este că am reușit să mă clasez cu Manchester United, în Premier League, pe locul doi, o să spuneți: <>

Dar continui să spun asta pentru că oamenii nu știu ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi. Uneori noi, cei care suntem în fața camerelor, analizăm lucrurile dintr-o perspectivă diferită".

Mourinho a fost demis de la Manchester United pe 18 decembrie. Potrivit The Times, acesta nu va putea comenta niciun meci al fostei sale echipe. Mai mult, presa spaniolă scrie că "Diavolii" îl împiedică pe "The Special One" să spună vreun cuvânt despre modul în care s-a despărţit de United, clauză numită "de lichidare", conform sursei citate şi care este una care ar avea consecinţe "de milioane".

Portughezul va încasa 67.000 de euro pe meci la beIN Sports. Zlatan Ibrahimovic, Paul Scholes, Ruud Gullit, Arsene Wenger şi Yaya Toure sunt alte personaje celebre din lumea fotbalului care au semnat cu beIN Sports.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.