Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho, abia numit antrenor al echipei Tottenham Hotspur, îl vrea pe Zlatan Ibrahimovic - presă

www.skysports.com
Jose Mourinho

Jose Mourinho abia a fost numit antrenor al echipei Tottenham Hotspur, dar deja pregătește primele transferuri. Presa din Anglia a aflat că portughezul este gata de mai multe mutări în iarnă. Vrea să aducă patru jucători, iar cei de la Mirror au aflat numele care se află în vizorul lui Mourinho, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan îi toacă mărunt pe liderii PSD: Acestor biete viețuitoare li se pare o chestiune firească .

Nemanja Matic (mijlocaș aflat în ultimele șase luni de contract cu Manchester United), Zlatan Ibrahimovic (atacant liber de contract după despărțirea de Los Angeles Galaxy), Paulo Dybala (atacant legitimat la Juventus) și Nathan Ake (fundaș la Bouremouth) sunt cei doriți de Jose Mourinho, dar lista poate să fie mult mai lungă. În cariera sa, la echipele la care a fost numit, antrenorul a făcut mai mereu schimbări serioase la nivelul loturilor, cedând mai mulți jucători și transferând în locul lor alții.

Clubul Tottenham a anunțat, miercuri dimineața, numirea în funcția de manager a lui Jose Mourinho. Decizia a venit la câteva ore după demiterea lui Mauricio Pochettino.

Citește și: A apărut dovada! Documentul care lovește direct în Viorica Dăncilă

Mourinho s-a întors astfel în antrenorat după o pauză de aproximativ un an. În decembrie 2018, pleca de la Manchester United. Lusitanul este unul dintre cei mai titrați antrenori în activitate, având în palmares, printre altele, două Ligi ale Campionilor, un trofeu Europa League, trei titluri în Anglia, trei titluri în Spania și două titluri în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.