Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho - Antrenorul lunii august în Serie A

www.skysports.com
Jose Mourinho

Portughezul Jose Mourinho (AS Roma) a fost ales Antrenorul lunii august în campionatul de fotbal al Italiei, informează cotidianul Corriere dello Sport.

AS Roma a obţinut trei victorii şi o remiză în primele patru etape de la debutul noului sezon, sub comanda lui Mourinho, aflându-se acum la egalitate de puncte (10) cu Atalanta Bergamo în fruntea clasamentului din Serie A.

Mourinho va intra în posesia premiului acordat de un juriu compus din directorii ziarelor sportive din peninsulă înaintea partidei dintre AS Roma şi Atalanta, programată în data de 18 septembrie pe Stadio Olimpico, în etapa a 7-a a sezonului, adaugă sursa citată, informează Agerpres.

"Se confirmă încă o dată că Jose Mourinho este unul dintre cei mai buni antrenori din campionatul nostru. Capacităţile sale motivaţionale extraordinare, cunoştinţele sale tactice şi capacitatea de a ridica performanţele jucătorilor săi i-au permis Romei să înceapă acest sezon în cel mai bun mod posibil şi să ajungă în fruntea clasamentului, cu trei victorii în patru meciuri şi un singur gol primit", a declarat conducătorul Ligii Serie A, Luigi de Siervo.

În vârstă de 59 de ani, Jose Mourinho se află la cel de-al doilea său sezon la cârma formaţiei AS Roma, după ce a mai activat anterior în Serie A la Inter Milano, alături de care a reuşit o triplă istorică în 2010, când a câştigat campionatul, Cupa Italiei şi Liga Campionilor. Printre elevii săi de atunci s-a numărat şi românul Cristian Chivu, actualul antrenor al echipei Under-19 a clubului Inter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.