Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho ar vrea să antreneze în Franța: 'Aștept oportunitatea de a reveni mai puternic'

jose mourinho

Jose Mourinho (56 de ani) s-a despărțit de Manchester United în luna decembrie a anului trecut, însă portughezul susține că ar putea reveni în fotbal la o echipă din Ligue I, potrivit Mediafax.

Citește și: Ivan Rakitic ar putea pleca de la Barcelona: Inter Milano se interesează de el

Tehnicianul a pregătit echipe din patru țări diferite deja, Portugalia, Anglia, Spania și Italia, și spune că o experiență în Franța ar fi una tentantă.

"Mă văd antrenând în Franța. Sunt un om care a lucrat în patru țări diferite. Îmi place să cunosc alte culturi și ar fi o experiență fantastică să lucrez într-un campionat diferit. Momentan am răbdare, îmi petrec timpul cu familia și prietenii și aștept oportunitatea de a mă întoarce în fotbal", a declarat Mourinho, pentru beIN Sports.

Întrebat de momentul revenirii, antrenorul portughez a declarat că va mai aștepta, cel puțin până în luna aprilie: "Cred că două sau trei luni fără să antrenez este în regulă, dar apoi este mai dificil. Aștept oportunitatea de a reveni mai puternic. Idealul meu este de a mă îmbunătăți, mă gândesc zilnic la meseria și pasiunea mea. Dar, pentru moment, nu este cazul să discut cu cluburile", a mai zis acesta. Mourinho le-a mai pregătit pe FC Porto, Chelsea, în două mandate, Inter Milano, Real Madrid și Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.