Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho declanşează revoluţia la United: Va da afară opt jucători

jose mourinho

Jose Mourinho are un inceput de mandat extrem de dificil la Manchester United. Manchester United se afla pe locul 8 in campionat dupa primele 10 etape si a fost invinsa si in Europa League de catre Fenerbahce - United este pe locul 3 in grupa desi a folosit mereu cea mai puternica echipa!

In doar 17 meciuri pe banca lui United, Jose Mourinho a pierdut de 5 ori - un palmares extrem de slab in comparatie cu precedentele ale lui Mourinho. In primul mandat la Chelsea, echipa lui Mourinho a pierdut al 5-lea meci abia la partida cu numarul 55, in timp ce la Real Madrid acest lucru s-a intamplat la partida 52!

Englezii de la Telegraph scriu ca Mourinho a identificat 8 jucatori din prima echipa de care vrea sa scape in urmatoarele 2 perioade de transferuri! Marcos Rojo, Matteo Darmian, Phil Jones, Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin, Michael Carrick, Memphis Depay si Ashley Young vor fi vanduti pana vara viitoare de catre Manchester United. Mourinho a cheltuit 145 de milioane de lire sterline pe transferuri vara trecuta, insa are doar 1% sanse de a castiga titlul in Premier League in acest sezon conform calculatorului celor de la Sky Sports, cel care o da pe Arsenal favorita cu 32% sanse, anunţă sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.