Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho, despre meciul Tottenham - Ajax: 'Tottenham i-a pedepsit, mai ales că Dumnezeu a fost de partea lor'

www.skysports.com
Jose Mourinho

Jose Mourinho a fost invitat să comenteze partida dintre Ajax şi Tottenham, returul semifinalelor Ligii Campionilor, care s-a încheiat cu calificarea englezilor în marea finală, unde vor întâlni Liverpool, informează Mediafax.

Citește și: Lovitură dură pentru Ajax după ratarea finalei Ligii Campionilor - Acțiunile olandezilor au scăzut cu 20 de procente

Portughezul a evidenţiat aspectul la care olandezii au fost pe minus, mai ales în repriza secundă.

Hat-trick-ul lui Lucas Moura, cu piciorul stâng, i-a lăsat pe jucătorii lui Erik ten Hag acasă şi astfel a sfârşit visul unei echipe frumoase, care a eliminat Real Madrid şi Juventus în drumul spre semifinale. Totuşi, eliminarea nu ar fi avut loc, dacă olandezul de pe banca lui Ajax ar fi luat deciziile potrivite, susţine Mourinho.

"The Special One" a atras atenţia asupra modului în care s-au apărat olandezii, iar acesta a avut motive să susţină această idee. Apărarea lui Ajax aproape că nu a existat în faţa lui Tottenham, iar în prelungirile partidei jucătorii lui Ten Hag s-au avântat în careul lui Lloris pentru a înscrie golul al treilea: "Uneori trebuie să-ţi schimbi filosofia de joc, să-ţi schimbi stilul. Ajax merită admiraţia noastră, însă fotbalul este o bătălie şi pentru meciurile speciale trebuie să îţi schimbi stilul. Trebuie să ai o balanţă a jocului când eşti în avantaj.

În repriză a doua au jucat de parcă întâlneau pe Vitesse în Olanda, iar Tottenham i-a pedepsit, mai ales că Dumnezeu a fost de partea lor", a spus Mourinho la Bein Sports.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.