Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho, despre stilul său defensiv: 'Mentalitatea este extraordinară!'

jose mourinho

Jose Mourinho le-a răspuns celor care-l acuză că este un antrenor defensiv, afirmând, după victoria cu 6-1 a lui Tottenham Hotspur în faţa lui Manchester United, că echipa ar fi înscris zece goluri dacă ar fi avut un antrenor ce mizează mai mult pe atac, relatează Reuters, informează Agerpres.

Numit în noiembrie anul trecut la Spurs, în locul lui Mauricio Pochettino, Mourinho a fost criticat pentru unele prestaţii defensive şi rezultate dezamăgitoare ale echipei londoneze.

Totuşi, victoria de duminică, venită după un 7-2 joi cu Maccabi Haifa în Europa League, face ca Spurs să aibă, alături de Everton şi Leicester City, cele mai multe goluri marcate în noua ediţie din Premier League, 12 în patru meciuri.

"Închipuiţi-vă dacă ar avea un antrenor ofensiv. Cu un antrenor defensiv, au marcat... şase. Cu un antrenor ofensiv vor da 10, 11, 12", a declarat portughezul.

"Am fost mai convinşi de forţa noastră, de calităţile şi de planul nostru de joc decât de slăbiciunile lui United, fiindcă nu cred că au multe", a adăugat el.

Victoria a avut o savoare deosebită pentru Mourinho, pe terenul echipei care l-a concediat în decembrie 2018. "Mentalitatea este extraordinară. Fotbaliştii joacă foarte bine. Fiecare dă totul", a spus tehnicianul.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

După perioada rezervată meciurilor echipelor naţionale, Tottenham va primi vizita concitadinei West Ham United pe 18 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.