Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho neagă o preluare a naționalei Braziliei

jose mourinho

Antrenorul portughez Jose Mourinho, care ajunge la final de contract cu clubul AS Roma în luna iunie, a dezminţit orice contact pentru a prelua echipa naţională de fotbal a Braziliei, miercuri, într-o conferinţă de presă după victoria echipei romane în faţa lui Cremonese în Cupa Italiei (2-1), informează AFP.

După eşecul Federaţiei braziliene în încercarea de aducere a italianului Carlo Ancelotti, care şi-a prelungit contractul până pe 30 iunie 2026 cu Real Madrid, "Selecao" se află în căutarea unui nou antrenor, iar numele lui Jose Mourinho a revenit în discuţii în ultimele zile.

Tehnicianul portughez a ţinut însă să clarifice situaţia în conferinţa de presă. "Brazilia nu m-a contactat pentru a deveni noul antrenor", a explicat "The Special One", care a profitat de moment pentru a-şi exprima fidelitatea faţă de Roma.

"I-am spus agentului meu. Nu vorbeşti cu nimeni atât timp cât sunt antrenor la AS Roma. Am încredere sută la sută în proprietarii clubului. I-am informat mereu, inclusiv atunci când Portugalia m-a contactat şi când clubul saudit m-a contactat vara trecută", a adăugat acesta.

Brazilia, antrenată de Fernando Diniz, este în mare dificultate în preliminariile zonei America de Sud pentru Cupa Mondială din 2026. "Selecao" ocupă locul 6 în clasament după şase meciuri disputate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.