Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho nu stă degeaba după plecarea de la Tottenham - Antrenorul şi-a găsit job, însă nu în fotbal

jose mourinho

Concediat de la Tottenham la 19 aprilie, tehnicianul Jose Mourinho şi-a găsit un job de vară. Astfel, el va fi editorialist la The Sun pentru Euro-2020.

Tabloidul englez a anunţat că antrenorul se va alătura echipei sale de cronicari sportivi pe timpul competiţiei. Campionatul European va avea loc în perioada 11 iunie - 11 iulie.

Clubul englez de fotbal Tottenham Hotspur îi va plăti antrenorului portughez Jose Mourinho compensaţii de 15 milioane de lire sterline (17 milioane de euro), după ce l-a demis luni din funcţie.

Mourinho, demis din cauza rezultatelor slabe, mai avea doi ani de contract, iar salariul său pe un sezon era de 20 de milioane de lire, potrivit sursei menţionate.

''The Special One'' a condus-o pe Tottenham timp de 17 luni, dar a fost pus pe liber cu şase zile înaintea finalei Cupei Ligii, pe care londonezii o vor disputa cu Manchester City.

Mourinho (58 ani), fost antrenor la Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid şi Manchester United, a condus-o pe Tottenham în 86 de meciuri, după ce l-a înlocuit pe argentinianul Mauricio Pochettino, în noiembrie 2019. În momentul în care a preluat echipa, Spurs era pe locul 14 în Premier League, încheind sezonul precedent pe şase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.