Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho primește a doua șansă la Real Madrid, la cinci ani și jumătate de la despărțirea de echipa lui Florentino Perez

jose mourinho

Jose Mourinho (55 de ani) e gata pentru o nouă provocare şi s-ar putea întoarce la Real Madrid încă din această iarnă, la cinci ani şi jumătate de la momentul în care Florentino Perez a renunţat la serviciile sale, scrie mediafax.

Citește și: S-a aflat! Câți bani a încasat statul din taxa clawback în doar câteva luni

Demis de Manchester United, Mourinho a refuzat oferta venită de la Benfica, iar jurnalistul Francesc Aguilar, de la el Mundo Deportivo, a lansat în spaţiul public informaţia conform căreia "Specialul" i-ar fi transmis lui Florentino Perez că ar fi gata să preia banca tehnică a "galacticilor" chiar în acest moment, când Realul se află pe locul cinci în La Liga, la zece puncte de marea rivală Barcelona. Conştient că nu ar prelua un lot foarte atractiv, care să-i ofere prea multe opţiuni în eventuala încercare de a prinde din urmă Barcelona, Mourinho a transmis din capul locului că are nevoie şi de întăriri pentru a salva acest sezon. Astfel, Florentino Perez a fost înştiinţat că managerul portughez ar avea nevoie de un fundaş central, dar şi de un atacant care să-i facă concurenţă lui Karim Benzema şi să înscrie mai mult decât o face golgheterul francez.

Între 2010 şi 2013, Jose Mourinho a câştigat trei trofee ca antrenor al lui Real Madrid: titlul în La Liga, Cupa Regelui şi Supercupa Spaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.