Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho s-a întors în fotbal, la conducerea Tottenham

www.skysports.com
Jose Mourinho

Clubul Tottenham a anunțat, miercuri, că Jose Mourinho a fost numit în funcția de manager al echipei, după concedierea lui Mauricio Pochettino, potrivit Mediafax.

Contractul lui Jose Mourinho cu Tottenham este valabil până la sfârșitul sezonului 2022-2023.

”Jose este unul dintre cei mai desăvârșiți antrenori din lume, câștigând 25 de trofee. Este cunoscut pentru tacticile sale. În cariera sa de antrenor a mai pregătit FC Porto, Inter Milan, Chelsea, Real Madrid și Manchester United. A câștigat campionatul cu 4 echipe de club din țări diferite. Mourinho este unul dintre cei trei manageri care au câștigat Liga Campionilor de două ori cu două cluburi (2004-FC Porto, 2010-Inter Milan). A câștigat de trei ori Premier League, cu Chelsea”, a fost anunțul făcut de cei de la Tottenham Hotspur.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

Daniel Levy, președintele lui Tottenham, a declarat: Jose este unul dintre cei mai de succes manageri în fotbal. Are o experiență bogată, poate inspira echipe și este un tactician foarte bun. A câștigat trofee la fiecare club unde a antrenat. Cred că va aduce energie și încredere în vestiar”.

”Sunt foarte fericit să mă alătur unui club cu o așa moștenire măreață și cu așa suporteri înfocați. Calitatea echipei și a academiei mă fac foarte fericit. Să lucrez cu acești jucători este ceea ce m-a atras”, a spus și Mourinho, pentru site-ul oficial al lui Tottenham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.