Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho, 'The Special One', a fost luat la țintă cu un bulgăre de zăpadă de un fan norvegian (video)

jose mourinho

Antrenorul echipei AS Roma, Jose Mourinho, a intenţionat să facă poze şi să dea autografe în Norvegia, înaintea meciului cu Bodo Glimt, dar s-a răzgândit după ce a fost ţinta unui bulgăre de zăpadă aruncat de un localnic, conform news.ro.

"Special One" şi AS Roma s-au întors în Norvegia pentru a doua oară în acest sezon, după ce au suferit o înfrângere ruşinoasă, scor 6-1, într-un meci din faza grupelor Conference League, disptat în octombrie.

Înaintea jocului de anul trecut, Mourinho a întâlnit câţiva tineri fani ai echipei Bodo/Glimt la terenul de antrenament pus la dispoziţie Romei, a dat autografe şi s-a fotografiat cu ei.

Portughezul a vrut să facă acelaşi lucru şi miercuri, dar s-a răzgândit după ce a văzut o persoană aruncând un bulgăre de zăpadă înspre el, care însă nu l-a lovit. Mourinho a decis imediat să intre în autocarul echipei.

Echipa norvegiană este neînvinsă împotriva AS Roma în acest sezon, după ce a reuşit o victorie şi un egal în cele două meciuri din faza grupelor, jucate în 2021. Cele două formaţii se vor întâlni din nou, joi seară, de la ora 22.00, în prima manşă a sferturilor de finală ale Conference League.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.