Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho va fi vocea papei Francisc într-un film de desene animate

jose mourinho

Jose Mourinho, antrenorul echipei de fotbal Manchester United, va fi vocea papei Francisc într-un film de desene animate care va fi lansat în 2017, cu ocazia centenarului apariţiei Fecioarei Maria la Fatima (Portugalia), a anunţat joi societatea de producţie portugheză Imaginew, citată vineri de AFP.

 

"The Special One" va fi vocea suveranului pontif argentinian în portugheză, engleză, spaniolă şi italiană, "limbile ţărilor în care a fost deja campion", a informat Imaginew. Impresionantul palmares al lui Mourinho ca antrenor cuprinde două titluri de campion al Portugaliei cu FC Porto, trei de campion al Angliei cu Chelsea, două în Italia cu Inter Milano şi unul în Spania cu Real Madrid. În prezent antrenează Manchester United.

 

Participarea lui Mourinho la filmul de desene animate "a primit deja aprobarea Vaticanului", a afirmat societatea de producţie, adăugând că antrenorul "va dona câştigurile unei instituţii care se ocupă de copii defavorizaţi".

 

Potrivit tradiţiei catolice, Fecioara Maria ar fi apărut în faţa a trei tineri ciobani la Fatima, localitate aflată la 130 de kilometri nord de Lisabona, de şase ori în 1917, prima fiind în 13 mai. Papa Francisc a anunţat anul trecut că doreşte să participe la pelerinajul organizat cu ocazia centenarului apariţiilor, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.