Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Josep Borrell face declarația care 'aruncă în aer' UE: Ce decizie ar urma să ia mai multe state europene în conflictul israeliano-palestinian

newsweek.ro
Josep Borrell

Josep Borrell face declarația care 'aruncă în aer' UE:  Ce decizie ar urma să ia mai multe state europene în conflictul israeliano-palestinian

Mai multe state europene ar putea recunoaște statul palestinian luna viitoare. Declarația aparține șefului politicii externe UE, Josep Borrell. Diplomatul nu a menționat numele statelor.

Mai multe state europene ar putea să recunoască statul palestinian până la sfârșitul lunii mai, a spus Josep Borrell, potrivit Sky News.

El a făcut declarația luni, în timpul unei reuniuni speciale a Forumului Economic Mondial de la Riad

El a făcut declarația luni, în timpul unei reuniuni speciale a Forumului Economic Mondial de la Riad. Tot luni, ministrul de externe al Norvegiei a spus că „vrem cu adevărat să recunoaștem statul palestinian”.

Luna trecută, Israelul a avertizat țările europene că orice plan de recunoaștere a unui stat palestinian constituie un „premiu pentru terorism” care ar reduce șansele unei soluții negociate a conflictului din Gaza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.