Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joseph Biden probabil îl va numi pe Michael Regan la conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului

Agerpres
Joe Biden

Preşedintele-ales al Statelor Unite, Joseph Biden, îl va numi pe Michael Regan în funcţia de director al Agenţiei americane pentru Protecţia Mediului (EPA), afirmă surse politice de la Washington citate de publicaţia The Hill şi de site-ul Axios.com.

Michael Regan, în vârstă de 44 de ani, este secretarul Departamentului pentru Calitatea Mediului din statul american Carolina de Nord.

Michael Regan a lucrat la Agenţia americană pentru Protecţia Mediului în timpul administraţiilor Bill Clinton şi George W. Bush, fiind responsabil de verificarea calităţii aerului.

"Echipa Biden a fost foarte impresionată de activităţile lui Michael Regan la conducerea Agenţiei pentru Calitatea Mediului din Carolina de Nord, de modul în care a tras la răspundere entităţile care poluau, inclusiv de obţinerea celui mai mare acord de eliminare a particulelor de cărbune. De asemenea, echipa Biden a fost impresionată de modul în care Michael Regan le-a oferit comunităţilor afectate de nedreptăţi în domeniul mediului o voce mai puternică în deciziile privind mediul şi resursele naturale", a declarat un membru al echipei de tranziţie de la Washington.

Joseph Biden tratează în mod prioritar problemele care afectează mediul înconjurător şi intenţionează să reintegreze Statele Unite în Acordul climatic de la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.