Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joseph Daul, sustinere inflacarata pentru Iohannis: Fortele raului il ataca

iohannis_daul_2

Presedintele PPE Joseph Daul a declarat marti ca il sustine pe Klaus Iohannis pentru functia de presedinte la Romaniei. El a subliniat ca doar cu Iohannis va fi protejat statul de drept, nu si cu Victor Ponta. Mai mult decat atat el i-a numit pe cei care il critica pe Iohannis - "fortele raului".

In plus Joseph Daul a explicat ca functia de primar nu il descalifica pe Iohannis pentru a accede la cea mai inalta demitate a statului, ci dimpotriva il recomanda pentru ca primarii sunt foarte apropiati de oameni.

"Sunt aici pentru a sprijini candidatura lui Klaus Iohannis pentru ca el sa castige alegerile de duminica viitoare. Eu sunt convins ca valorile PPE - statul de drept, justitia, lupta anti-coruptie vor fi respectate cu Klaus Iohannis si nu vor fi respectate de Victor Ponta.

Am vazut la nivelul intitutiilor de cand domnul Ponta a devenit prim-ministru ca arepus in chestiune respectul institutiilor.

Romania are nevoie de crestere si de locuri de munca. Iohannis a facut la Sibiu un exercitiu de care nu ne putem indoi. Cand vad cum este atacat in ultimele saptamani, vreau sa le spun cetatenilor romania ca fortele raului care il ataca, nu il ataca degeaba – pentru ca a reusit la nivelul municipalitatii sale. Cand spunem ca un primar nu poate sa gestioneze o tara sau politica internationala, va spun sa va ganditi la presedintii francezi ca prietenul meu Chirac. El A trait intr-o zona foarte saraca, a fost primar al Parisului si ulterior a fost presedintele statului.

Si eu am fost primarul unei comune. Stii ce se intampla la nivelul cetatenilor. Aceasta e cea mai buna experienta pe care o poate avea un candidat. De aceea il sprijin pe Klaus Iohannis - candidatul nostru", a precizat Joseph Daul intr-o conferita de presa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.