Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JPMorgan spune că 'prețul corect' al Bitcoin este de 35.000 USD... dar încă se așteaptă ca criptomoneda să 'performeze'

cryptocurrencynewsroom.com
criptomonede bitcoin electricitate

Banca multinațională americană de investiții JPMorgan a pus un preț pe bitcoin ( BTC ) și este mult mai mic decât activul pentru care se tranzacționează în prezent.

Într-un raport adresat investitorilor, ca parte a perspectivei inaugurale a băncii, concentrat pe investiții alternative, strategii au declarat că activele alternative, care includ criptomonede, „ar trebui să continue să depășească performanța până în 2022”.

Ei au afirmat, de asemenea, că „valoarea justă” a Bitcoin este de aproximativ 35.000 USD pe baza modelului de preț al companiei, care este cu aproximativ 45% mai mic decât prețul său de tranzacționare actual de 63.281 USD. Cu toate acestea, o țintă de preț de 73.000 de dolari pare rezonabilă în cazul în care volatilitatea relativă va continua în anul viitor, au adăugat strategii , dar nu și țintele vertiginoase pe care mulți se așteaptă.

„Acest lucru provoacă ideea că o țintă de preț de 100.000 USD sau mai mult, care pare a fi consensul actual pentru 2022, este o țintă Bitcoin sustenabilă în absența unei scăderi semnificative a volatilității Bitcoin.”

Ei au sugerat că punctul de intrare actual „pare neatractiv”, dar activele cripto se află într-o „ascensiune structurală pe mai mulți ani”.

Analiștii au concluzionat că clasa de active alternative, care include datoria privată și capitalul privat, va reveni cu 11% anul viitor, dublu față de câștigul de 5% din acțiuni și venit fix. Cu toate acestea, nu au recomandat cripto-ul ca „deținere de bază” din cauza volatilității sale.

Strategii JPMorgan au avertizat cu privire la volatilitate la începutul lunii septembrie, în urma activității de pe piață optimistă din august, care a înregistrat o capitalizare totală a cripto-ului depășind 2 trilioane de dolari până la sfârșitul lunii august. Două luni mai târziu, această capitalizare de piață a crescut cu 35%, până la 2,87 trilioane de dolari, potrivit CoinGecko.

La sfârșitul lunii septembrie, CEO-ul JPMorgan, Jamie Dimon, a spus că prețurile Bitcoin ar putea crește în continuare de 10 ori , dar nu este interesat să investească în el. El a mai spus că activul a fost „fără valoare” luna următoare.

Clienții retail ai băncii sunt în mod clar interesați de aceasta și li s-a acordat acces la clasa de active cripto în iulie . La începutul lunii octombrie, strategii JPMorgan au remarcat că investitorii instituționali preferau Bitcoin în detrimentul aurului ca protecție împotriva inflației.

Banca de investiții de pe Wall Street Morgan Stanley a furnizat și analize asupra activelor cripto. Luni, banca a publicat un raport pentru clienții săi de gestionare a averii, care detaliază tendințele industriei, valorile pieței criptografice și impacturile potențiale ale reglementărilor.

Morgan Stanley este una dintre numeroasele bănci de investiții majore, inclusiv JPMorgan, Wells Fargo, UBS, Citigroup și Goldman Sachs, care s-au luptat recent să angajeze experți în criptomonede, potrivit rapoartelor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.