Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucării contrafăcute în valoare de 600.000 lei, depistate de Garda de Coastă în portul maritim

jucarii plus
Baxurile cu jucării conţineau peste 10.000 de obiecte, produse susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

"În data de 25.05.2022, o echipa comună formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanta Sud Agigea a efectuat controlului fizic asupra unui container sosit din China, încărcat cu jucării, ce avea ca destinatar o societate comercială din Republica Moldova. În urma verificărilor amănunţite s-a constatat faptul că în interiorul containerului se aflau un număr total de 10416 jucării, produse care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. Bunurile în cauză, cu o valoare de aproximativ 600 mii lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor", precizează un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în acest caz pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.